Bli sponsor?

Vi ønsker dere som samarbeidspartner for å støtte opp under det lokale idrettslaget og lokalsamfunnet!

Malm idrettslag er en aktiv klubb med økende aktivitet innen barne- og ungdomsidrett, samt flere andre aktiviteter som er rettet mot alle aldersgrupper. Vi satser høyt, og ønsker å ha et tilnærmet helårstilbud til alle som vil satse på sin idrett. I tillegg fokuserer vi på at alle barn og ungdom skal ha et fritidstilbud lokalt gjennom idrettslaget.

For å komme i mål og holde aktiviteten oppe er vi avhengig av gode samarbeidspartnere og sponsorer. Vi utvikler og moderniserer oss stadig, og dette øker både bruksnytten og synligheten av idrettslaget i lokalsamfunnet, både blant våre innbyggere og samarbeidspartnere.

Vi ønsker overfor våre eksisterende og fremtidige samarbeidspartnere å uttrykke et sterkt ønske om bidrag til et konstruktivt samarbeid i årene som kommer, og vi lover å gjøre vårt ytterste for å tilfredsstille alle. Vi har selv som prinsipp å handle lokalt hvor vi kan finne konkurransedyktige produkter og leverandører.


Ta kontakt med vår sponsoransvarlig i dag!

For presentasjon, møte eller spørsmål, vennligst ta kontakt med Ann Helen Ertvåg per e-post til sponsor@malmil.no, eller fyll ut skjema nedenfor og vi tar kontakt med dere

Send