Velkommen til åpen håndballtrening for gutter født 2012 og 2013.


Malm il håndball gutter 2012/2013 ønsker seg flere gutter på laget sitt, og inviterer derfor til åpen, og helt uforpliktende, trening hver mandag og torsdag frem til og med uke 40. Treningstidene er som følger: Mandag i Beitstadhallen kl 17.00 - 1745/1800. Torsdag på Malm oppvekstsenter kl 1730-1830 Ta med innesko og drikkeflaske og godt treningshumør. Vi skal ha det GØY! 😁🤗

Guttene er påmeldt serie og vi gleder oss til å spille kamper.

Kræsjer med fotball sier du?? I utgangspunktet så starter ikke handballkampene før etter høstsesongen i fotball er over, og handball sesongen er slutt i april, altså før seriekampene i fotball starter. 

Fotball treningene må startes opp før handballen er ferdig sier du?? Vi ønsker å strekke oss langt for å få til et godt samarbeid med fotballen og vi er av den oppfatning at det vil skape store fordeler i begge idretter om guttene er med på både handball og fotball. 

Er du som forelder ikke overbevist enda?? Se under hvorfor vi mener du skal få din gutt på et par åpne treninger, for å se om han liker det. 

Man slipper å prioritere veldig mye kondisjonstrening på begge ballidrettene, fordi at de holder på aktivt hele sesongen og danner et godt grunnlag gjennom hele året. Dette vil gagne poden, da de fleste ikke synes kondisjonstrening er spesielt gøy, men mye heller faktisk vil trene med ball og spille på trening. Begge ballidrettene vil dra med seg fordeler inn i hverandre, for eksempel, ungene vil få bedre ballforståelse, bedre ballkontroll, bedre blikk og bedre teknisk forståelse. Forskning viser også at å drive med flere idretter istedenfor tidlig spissing hindrer belastningsskader og man beholder oftere barna i idretten lengre. 

Vi som trenere for handball gutter 2012/2013 kommer til å jobbe i en retning for å få til et godt samarbeid med fotballen (har allerede vært i kontakt med noen av trenerne der) slik at ungene og dere foreldre ikke føler dere må velge en av delene, men kjenner det er verdt å være med på begge deler. 

P. S. vi vil også samarbeide med andre idretter eller aktiviteter ungene er med på om det skal være behov, ikke bare med fotballen. 😉

Viktigste for oss er å skape idrettsglede og barn som liker å bevege seg og ha det moro med idretten og sammen med andre. 

Så spre ordet, møt opp de neste mandag- og torsdagstreningen å kom å prøv ut å se hva handball er. Om du har prøvd det og ikke likte det, prøv igjen, det kan være du liker det denne gangen 😁👍

Treningstidene er som følger:

Mandag i Beitstadhallen kl 17.00 - 1745/1800.

Torsdag på Malm oppvekstsenter kl 1730-1830

Ta med innesko og drikkeflaske og godt treningshumør. Vi skal ha det GØY! 😁🤗


Velkommen!! 


Mvh

Malm il, håndballgruppa og 

Trude Bye og Tove Kristin Kilås                      (trenere for handball g2012/2013)