God aktivitet på aktivitetshelg


Det var artige og spennende aktiviteter på aktivitetsdager denne helga, på tross av variert vær!

Mange møtte opp til en spennende og variert aktivitetsdag, lørdag, og man fikk prøvd seg på både hoverboard-race, Among US i Live-format, diverse leker rundt omkring på banen, og flere flotte hoppeslott. Både barn og voksne fikk utfoldet seg, og latteren satt løst i det ellers så varierte været. Det ble servert gode, gratis burgere og vafler til alle oppmøtte, som nok trengte litt påfyll av energi midt i all aktiviteten.

Utpå lørdagskvelden ble det servert kveldsmat, og så ble det litt underholdning med film på storskjerm og litt filmgodt. Senere ble den nye platten og storteltet, som ble bygget på dugnad, omgjort til sovetelt for de som ville være med på en spennende overnatting på banen. Alt i alt var det en fantastisk dag med mye aktivitet, og barn og voksne falt til ro for å lade opp til ny aktivitet i morgen. 

Også søndag var været veldig variert, men alle oppmøtte var veldig aktive og hadde det veldig morro med de forskjellige aktivitetene vi hadde satt i stand. Det ble flere runder med det veldig populære spillet Among Us, i Live-format, og det ble laget en racerbane for hoverboards på asfalten der flere fikk utfolde seg med til tider aggresive forbikjøringer og boblende racerblod i årene. Vi hadde også blåst liv igjen i de forskjellige hoppeslottene, og banen var dekket med forskjellige leker og aktiviteter også i dag. Kokkene disket også i dag opp med forskjellig å spise, og vi hadde god hjelp fra litt yngre medhjelpere som hadde stilt opp for å hjelpe til. Vi må bare si at arrangementet var en suksess, selv om været ikke var det beste.

Tusen takk til alle oppmøtte fra nær og fjernt for en fortreffelig helg sammen med oss, og takk til medhjelperne som var med å bidro på alle områder. Vi takker også vår hovedbidragsyter denne sommeren, Gjensidigestiftelsen ,som gjorde det mulig å arrangere et slikt arrangement, og til NTE som bidro med deltakergave til de oppmøtte. Vi ønsker å få til mer aktivitet utover sommeren og høsten også, og neste på planen blir sikkerhetsdag sjø i august. Bli med på nok en spennende dag sammen med oss, vel møtt alle og enhver!

 Oppdatert med bilder fra lørdag og søndag, samt fra avslutningsrace gjennom hoppeslottløypa av de frivillige.