Vi kjører fotokonkurranse


For å forbedre det lokale mediearkivet vårt, og gi folk mulighet til å vise sine blinkskudd, kjører vi i gang en liten fotokonkurranse! FRIST: 01.02.2021

I forbindelsen med økt aktivet, ny nettside og kommende profileringer m.m. ønsker vi å spe på mediearkivet vårt litt med lokale bilder fra aktivitet og arrangementer for alle aldre. Vi arrangerer derfor en liten fotokonkurranse både for å la folk få muligheten for å vise frem sine blinkskudd og andre fine bilder, og for å få litt flere lokale bilder vi kan bruke i regi Malm idrettslag. Vi håper på å få inn mange fine og varierte bilder, så send oss dine bilder i dag!

Det er ingen begresninger for hvilke bilder som kan sendes inn, og ingen motiv er for dårlige, og vi håper på bilder fra lokal aktiviteter, arrangementer og annen lek med aktører i alle aldre. Vi trekker premier blant innsendte bilder, i tillegg til at vi kommer til å legge ut bildene på en nyhet på nettsiden vår etter at konkurransen er over.


Frist: 01.02.2021 (det er lov å sende inn bilder etter fristen også, hvis man ønsker å bidra)

Bilder kan sendes til: foto@malmil.no, eller deles med oss via skytjenester hvis ønskelig


Vi forbeholder oss retten til å kunne bruke innsendte bilder i regi Malm idrettslag, men fotograf/eier beholder alle rettigheter til bildene.