Bli medlem av Malm idrettslag


Bli medlem eller støttemedlem i Malm idrettslag i dag og bli med på å skape et levende idrettslag

Vårt idrettslag er avhengig av både medlemmer og støttemedlemmer for å kunne skape et trivelig og aktivt miljø for både barn, unge og voksne i Malm og omegn. Vi har mange som står på for å at vi skal kunne gi alle et godt tilbud, og både våre medlemmer og støttemedlemmer er veldig viktige for oss og bydga.

Meld deg/dere inn i skjemaet nedenfor for å bli medlem eller støttemedlem (ingen aktiviteter valgt) i idrettslaget.

Her kan du velge å melde deg på aktivitetene vi tilbyr. Noen aktiviteter har egne treningsavgifter som ikke går inn under det vanlige medlemskapet i idrettslaget, og prisene på disse er spesifisert under betalingsinformasjon før betaling. Lag/gruppe velges automatisk ut fra fødselsdato (bl.a. fotballag). Medlemskapet og betaling blir automatisk registrert mot Malms medlemsregister hos Norges Idrettsforbund ved registrering og betaling på våre nettsider.
Til betaling (Bankkort / Vipps)


Det er mulig å velge faste betalinger via både VIpps og bankkort som gjør at både medlemskap og treningsavgifter (hvis påmeldt) blir trukket automatisk hver periode. Hvis betalingen ikke går gjennom vil systemet sende ut påminnelse i god tid før forfall av periodeavgiften og/eller medlemskapsavgiften. Denne påminnelsen vil komme fra kasserer@malmil.no, og kan besvares ved spørsmål. Utestående treningsavgifter og medlemskapsavgift kan føre til at man blir avmeldt fra aktiviteten(e), så ta kontakt så hjelper vi til med en løsning.