Støtt ditt lokale idrettslag!


Bestill blant våre utvalgte varer og støtt oss slik at vi kan gi et god tilbud til alle i Malm og omegn, i alle aldre.

Idrettslaget er avhengig av inntekter for å kunne gi gode tilbud til både barn, ungdom og voksne, og vi er derfor helt avhengig av våre medsambygdinger. Vi har mye på planen fremover, og vil jobbe for å sørge for gode tilbud og aktiviter for alle gjennom året. Vi kommer til å annonsere flere større aktiviteter utover våren og sommeren, og salg av varer bidrar til at vi får til enda bedre aktiviteter. Bestill i dag, og støtt opp om oss og bygda!


Hvis du har bestilt gjennom fotballdugnad skal du skrive navn på selger her.
Sekk med 56 ruller mykt 3-lags hvitt toalettpapir. Egner seg også godt på hytter og feriehus. Pris er kr 350,- per sekk.
Sekk med 28 ruller 3-lags hvitt nyfiber tørkepapir. Godkjent for bruk til matlaging. Pris er kr 350,- per sekk.
Tennbrikettene er ideelle for opptenning i ovn, peis og bål. Kommer i esker med 100 stk i hver, toalt 200 stk. Pris er 200,- per eske.
Pakke med 10 par angelsokker (5 par hvite, 5 par svarte). Sokkene er laget av 73% bomull. Pris er kr 300,- per pakke.
3 flasker med antibakteriell håndsprit. Hver flaske inneholder 50ml med 85% alkohol. Pris er kr 320,- per sett med 3 flasker.
Sett med 16 kort med forskjellige motiv. Pris er kr 250 per sett.

Det kan være noe bestillingtid da vi må ha en visst mengde før bestilling, og bestillingen er bindende grunnet minimumskravet fra leverandør før levering. Ta kontakt med oss for å høre om muligheten til avbestilling hvis det oppstår problemer eller endringer. Varene må betales før henting.

Send